Friday, January 11, 2013

Suosikkini Curvy Katelta (syksy-talvi 2013) / My favourites from the new Curvy Kate brochure (AW2013)

Esittelenpä nyt muutamia lemppareitani Curvy Katen ensi syksyn mallistosta. Vaikka Curvy Katet eivät parhaimmalla tavalla istukaan rinnoilleni, on joukossa muutama uutuus jota odotan innolla! Lisäksi luulen, että monia lukijoitani nämä uutuudet saattavat kiinnostaa. :-)

Huomioittehan, että puhun UK-kupeista, joissa esimerkiksi K-kuppi vastaa eurooppalaisen mitoituksen M-kuppia. UK-kuppeja käyttävät lähes kaikki tunnetut merkit muutamia ranskalaisia merkkejä lukuunottamatta, joten on mielestäni mielekkäämpää ja selkeämpää keskittyä UK-kuppeihin.

Ensimmäisenä aivan ihana Romance, joka on kokeilemistani CK:n liiveistä parhaimmistoa. Sen yläreunassa ei ole kiristäviä nauhoja tai koristeita, joten se sopii paremmin useammanmuotoisille rinnoille. Ihastuin tähän violetti-pinkki-yhdistelmään niin, että harkitsen liivin ostamista itselleni...

Romance 60-90/28-40 D-K


Seuraavaksi mielenkiintoinen uutuus! Aiemmin CK on tarjonnut vain hyvin korkeita balconnette-malleja (jotka ovat mielestäni melkeinpä full cup-liivejä) isossa kokovalikoimassa ja muut liivit ovat olleet pienirintaisemmille tarkoitettuja. Nyt on kuitenkin tarjolla plunge-malli 85J-kuppiin asti!

Vaikka mielestäni ei ole järkeä siinä, että ympärykset loppuvat 85:een, on tämä kuitenkin erinomainen parannus CK:n valikoimaan. Plunge- eli syvään uurretut mallit sopivat usein toisiaan lähekkäin oleville rinnoille ja silloin, kun halutaan käyttää avaria kaula-aukkoja.


Daisy Chain 60-85/28-38 D-J

Seuraava malli on myös selkeä linjanmuutos aiempaan. CK tuo markkinoille kaarituellisen, topatun yöpaidan! Tämä näyttää ihanalta, mutta en ole täysin varma missä tällaista käyttäisin... Mikäli sama yöpaita tulisi markkinoille kaarituettomana, pissisin housuuni innosta. Olen kuitenkin iloinen, että CK uskaltaa tuoda markkinoille uusia malleja ja ideoita!

Lola 60-90/28-60 D-K

Seuraavat rintsikat ovat siinä CK:n surkeammassa kokovalikoimassa. Haluan kuitenkin näyttää teille nämä, koska monet isorintaiset kaipaavat multiway-rintaliivejä. Näissä olkaimet voi laittaa ainakin selän takaa ristiin ja halterneckiksi.


    Desire 60-65/28-30 D-J, 70/32 D-HH, 75/34 D-H, 80/36 D-GG, 85/38 D-G


Ihanaa, että CK tuo uusia malleja jatkuvasti! Valitettavasti vanhoja on lopetettu paljon, muun muassa monen rakastama Tease me. Toivoisin kuitenkin, että CK panostaisi nyt ennen kaikkea kokovalikoiman laajentamiseen muissakin kuin balconnette-malleissa, koska ne eivät kaikille sovi.

In English: Here's some of my favourites from the upcoming CK AW13 collection. I know my breasts are not very compatible with CK since they are too wide and shallow in the cups for me, but the upcoming Romance in the lovely purple-pink colour combination is just so amazing that I might have to buy it. 

Also, CK is launching a completely new style: unpadded plunge up to a 38J! I might have to give that one a try as well... I know the Showgirls range plunges were hard to fit, but we'll see with this one. I'm thrilled it goes up to J even in the bigger bands, but I don't understand why they can't make it in a 40 band?

Also, the Lola babydoll is something I've been drooling over ever since I first saw it. I'm not sure why, because I don't know a situation where I'd use it. But this makes me hopeful that maybe they'll expand to loungewear and nightwear with wireless support one day...

There's also a new style Desire, which is a multiway bra with a halterneck and a racerback option. I don't fit into the size range (and I already have the best multiway bra ever, the PL Onyks by Ewa Michalak), but I thought my readers might be interested in this option as well.

10 comments:

 1. Thanks for sharing! Especially the plunge and the babydoll look interesting. I do also own a CK Romance because I loved the Design so much, but unfortunately the shape doesn't flatter me. There's not enough space in the upper cup, so the bra doesn't provide apple-breasts. They look more like a sad pair of pears ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glad you liked it! Have you tried getting a 1-2 cup sizes bigger in the Romance? I've found that I get the best shape in CK's when the cup has quite a bit wrinkling and almost looks too big. :-)

   Delete
 2. Ohoo, tuo Desire muistuttaa aika paljon sitä Seppälän multiwayrintsikkamallia jota harrastin pitkään väärässä rinnakkaiskoossa (tahallani, kun oli halvat). Jos tulee myyntiin mustana, voisi vahvasti harkita. Muuten en kyllä ole Curvy Kateista oikein vakuuttunut vieläkään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, toivottavasti tuo Desire osoittautuu hyväksi liiviksi niille, jotka siihen mahtuvat. Muistaakseni tulee myös mustana.

   Mielestäni Curvy Kate on mainio kilpailija Panachelle ja Freyalle, ehdottomasti samaa tasoa. Curvy Katen etuja ovat mielestäni uusiutuvat mallit ja nuorekkaat designit. Valitettavasti ainoa rintaliivimerkki, josta olen täysin vakuuttunut, on Ewa Michalak. :-)

   Delete
 3. I'm so ecstatic about this! Can't believe we have to wait until July! I just tried the Daily Boost, and it fit really well and was comfortable, so I am thrilled that they are making Lola based on that shape - hopefully they will continue it in more colors etc. And the baby doll! Like you, I have abseloutly no need for it, but I am getting it anyways :b

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, the Daily Boost fit you? I've heard it's a tricky one to fit and it gives a bad shape.. Hope you'll write a post on your blog? I was hoping the Lola babydoll would be with a plunge bra, but sadly no. :/ But I'm glad the Daily Boost (and probably Lola, too) works for you and you'll purchase it!

   Delete
 4. Heippa! Oon aina pelännyt mennä rintaliiviliikkeisiin (inhoan mun riippurintoja), enkä sen vuoksi oo koskaan uskaltanut astua esimerkiksi Changen liikkeeseen. Mulla on kuitenkin pulma, sillä melkein 20 kiloa hoikistuneena mulle ei enää istu yhtään 75D -kokoiset H&M-liivit (ei välttämättä nimenomaisesta kaupasta, mutta ymmärrät kai mitä tarkoitan) joita kuitenkin edelleen käytän. Askel on otettu parempaan yläasteella, kun tajusin ettei mun koko voi olla 85B! Oon vasta 18v, mutta mun tissit roikkuu. Uskon sen johtuvan siitä, ettei ne oo koskaan saanu tarpeeks tukea. Käytän tälläkin hetkellä lähinnä kokoa 75D. Omistan yhdet rintsikat kokoa 70D ja ympärys on ok, mutta kuppi ihan liian pieni. 75D-koossa mun kuppeihin jää vähän tilaa, mikä voi johtua siitäkin, että ympärys on ihan liian löysä. Yhdet liivit olen löytänyt kokoa 70E ja ne on ok, vaikkakin ympärykseltä isot, kuppi ok kun on toppausta. Näitä rintsikoita olen ommellut vähän pienemmäksi ympärykseltä.. Lisäksi yhdet Changen liivit (mutta ei Change-merkkiä) ovat kokoa 65G. Liivit ei tunnu hyviltä, ne on ilmeisesti huonoa mallia mun tyhjille riipputisseille.
  Mittasin juuri rintojen alta tiukan mitan 75cm ja rintojen päätä parhaiten istuvat liivit päällä 92cm.. Pitäiskö mun uskaltautua liikkeeseen hakemaan apua vai tilata netistä? Oon jotenki luovuttanu mun rintojen suhteen koska ne ei miellytä mua yhtään. Oon suunnitellu leikkausoperaatioita, mutta se nyt ei liity rintaliiveihin muuta kuin että edelleen mulla olis ongelmana oikea koko...
  Pahoittelen sekavaa tekstiä, mutta uskoisin että susta vois olla mulle apua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi!

   Ensinnäkin, suosittelen että harkitset rintojenpiennenysleikkausasioita vasta sitten, kun tiedät varmasti, etteivät ongelmasi johdu vääristä liiveistä. :-) Hoidetaan ensin sun rintsikkaongelmat kuntoon ja mieti sitten uudestaan, tarvitsetko tai haluatko leikkausta!

   Toiseksi, en ensisijaisesti suosittele liikkeeseen menemistä. Voit saada siellä surkeaa apua tai loistavaa apua, mutta jos et itse opiskele rintaliiviasioita, et voi tietää istuvatko rintsikat.

   Suosittelisin että lähtisit kokeilemaan esimerkiksi tilaamalla kotimaisesta verkkokaupasta (esim. Annella tai Lumingerie). Ainakin Lumingeriessa on ilmainen palautus, joten oman koon etsiminen on helppoa.

   Voisit aloittaa koosta 65G (UK)ja katsoa miten ne istuvat. Monet pitävät Cleon rintaliiveistä (joita myydään muistaakseni molemmissa verkkokaupoissa). Ne ovat kuulemani mukaan tosi tiukkoja, joten voisit kokeilla niitä myös koossa 70FF.

   Jos haluat, voit lähettää mulle sähköpostia branightmares@gmail.com ja laittaa vaikkapa kuvia itsestäsi rintsikoissa (tietty niin, että naama tms. ei näy). Siten voin auttaa vähän paremmin tässä prosessissa. :-)

   Delete
  2. Kiitos tosi paljon!
   Mun mielestä mulla on aika pienet rinnat (mutta tyhjät ehkä laihtumisen takia), joten on kummallista, että käyttäisin niin isoa kuppia, vaikka tiedän sen olevan yhteydessä ympärysmittaan. Mistä päästään siihen etten ymmärrä tarvitsevani kohtuullisen pientä ympärysmittaa, sillä en koe olevani missään tapauksessa pieni.

   Jään seuraamaan blogiasi jatkossakin (maailman paras löytö! :-)) ja jossain vaiheessa kun olen rahallisesti edes hieman paremmassa kunnossa, tilaan jostain rintsikat, sitä ennen turvaudun varmasti vielä suhun jopa lähettämällä niitä kuvia.
   Tiedän perusasiat ja sun blogista on ollut todella paljon hyötyä - oon selannut sen alusta loppuun ja oppinut uutta. :-)

   Delete
  3. Voi, onpa kiva että tästä blogista on jotain apua!

   Ymmärrän kyllä tuon järkytyksen siitä oikeasta koosta. Sitten kun näet esimerkiksi koon 65G rintaliivit, huomaat kyllä että kupit eivät ole ollenkaan älyttömän isot. :-)

   65 ja 70 eivät itseasiassa ole ollenkaan pieniä kokoja: suurin osa normaalipainoisista ja hoikista naisista ovat tätä kokoa. Tiedän jopa ylipainoiseksi painoindeksin mukaan luokiteltavan naisen, joka tarvitsee koon 65! Sitten jos on hoikka, tarvitsee usein kokoa 60 tai jopa siitä pienempää. Tämä tietysti menee myös tuen mukaan: mitä raskaammat rinnat, sen tärkeämpää tiukka ympärys on.

   Toivon, että kokeilet rohkeasti noita kokoja, joita sinulle ehdotin. Suosituin laskuri (Sophisticated Pair) näytti ehdottavan sinulle kokoa 65FF, kun katsoin vielä uudestaan. Ja saa tosiaan kysellä apuja jatkossakin. :-)

   Delete