Tuesday, August 13, 2013

Curvy Katea Tuurin kyläkaupassa / Lingerie news from Finland

Nopea tiedote: Curvy Katea on tarjolla runsain mitoin Tuurin kyläkaupassa. Kuppeja on tarjolla ainakin K-kuppiin, isoja ympäryksiä reilusti ja malleja oli aina topatuista perinteisiin toppaamattomiin. En tosin ole ihan varma, alkavatko ympärykset 60:stä, mutta todella toivon niin! Asiasta jotain tietävät ja lähellä asuvat, kertokaa ihmeessä kokovalikoimasta enemmän.

Edit: Lukijani Tarja kävi tarkistamassa valikoiman, ja ympärykset todella alkavat 60:sta. Tuuriin siis sovittelemaan sankoin joukoin!


http://www.brastop.com/Manager/UploadedImages/curvy-kate-portia-seafoam-bra.jpg

In English: I found a Finnish department store that sells Curvy Kate up to a K cup.

11 comments:

 1. KII-IITOSS!!!!! Olen juuri huomenna menossa Tuuriin, ja siis mikä TUURI että vielä ennen nukkumaanmenoa päätin tulla lukemaan päivän blogit!!! SUURkiitos!!! Täytyneekin varata pitempi aika kauppareissulle :) Siellähän pitää sovittaa joka ikistä mallia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, ihanaa että tästä oli sulle hyötyä! Jos viitsit/ehdit, kurkkaa onko 60- tai 65-ympäryksiä ja raportoi tänne. :-)

   Delete
 2. Reissu tehty ja kyllä, ympärykset alkaa 60:sta!!!

  Ja ihan uskomatonta, siellä oli tuota uusinta Portiaakin. Harmi kyllä niin paljon oli koot jo menny, etten siitä löytäny enää omaa kokoa, samoin toinen värikäs malli oli jo ihan loppuunmyyty... Mutta siis malleja oli ainakin 10 erilaista ja kuppeja K:hon asti, ympäryksiä samoin siitä 60:sta käsittääkseni ainakin 95 asti.

  Eli menekkiä on ollu, koska parista mallista oli enää ihan muutama liivi jäljellä.

  Etsin myyjän ja kerroin, että Curvy Katen saapuminen Tuuriin on paras uutinen Etelä-Pohjanmaan isorintaisille sitten...rintsikoiden keksimisen :D ja myyjä vakutti, että CK on tullu niiden valikoimiin pysyvästi. Oon menossa sunnuntaina uudestaan, toivottavasti perjantaina tulee täydennystä valikoimiin, niin saan oman kokoni (38 HH) Portiat!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau, ihania uutisia. Kiitos, että päivitit tänne blogiin tiedon, lisään sen tuonne tekstiin, ettei mene keneltäkään ohi. Toivottavasti saat pian Portiat itsellesi! :-)

   Delete
 3. Eipä mitään kiittämistä :) Kiitos paljon itsellesi, kun tiedotit! Oon levittäny sanaa somessa mahdollisimman paljon, ja toivottavasti mahdollisimman moni lähtee Keskiselle ostoksille niin CK:t pysyy valikoimissa!

  ReplyDelete
 4. Mainiota, varsinkin tuon 60-ympäryksen ottaminen valikoimiin. Huvituin hiljattain kun Funky Lady mainosti Facebook-sivullaan että heillä on jopa AA60-kokoa tytöille koulun aloitukseen. Jopa? Luulisi että edes alusvaatekaupassa ymmärretään että ympärystä 60 tarvitsevat monet muutkin kuin yläasteikäiset...Ja nyt sitten Tuuri on ottanut sen valikoimiinsa ilman sen suurempaa kohinaa :)

  ReplyDelete
 5. Niin muuten, tulin vielä sanomaan, että hinnatkin on Tuurissa kohdillaan! Ostin Lottiet sunnuntaina, Portiasta ei ollut tullut lisää kokoani, mutta Lottiet oli ihan täydelliset. Ja hinta: 39,90 euroa!

  ReplyDelete
 6. Olisiko mahdollista saada arvostelut ns "seteistä" eikä pelkästään rintsikoista? Yleensä käy niin, että liivit sopivat mutta housut eivät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä olisi toki hyvä idea. Valitettavasti Elomi on ainoa valmistaja, jonka pikkupöksyt mahtuvat sopivat minulle. Näin ollen en yleensä osta kokonaisia settejä...

   Delete
 7. What a very nice bra. It really fits you.
  plak bh

  ReplyDelete