Wednesday, November 21, 2012

Lukijoiden toiveita / Asking for reader suggestions

Nyt olisi hyvä aika kysyä teiltä, rakkaat lukijat, mitä toivoisitte tämän blogin suhteen. Millaiset postaukset kiinnostavat, millaiset eivät? Onko rintaliivien maailmassa aihetta, jota en ole käsitellyt vielä ollenkaan? Toivoisitko vaihtelua blogin painopisteeseen (plussakoot, isojen rintojen rintaliivit)? Nyt saa tuoda kaikkia toiveita esille! Risuja ja ruusuja saisi muutenkin esittää, sillä on tympeää blogata kun ei yhtään tiedä, mitä lukijat haluavat.

 Kuukausittaiset kävijämäärät näyttävät pyörivän 6000 katselukerran tienoilla. Tiedän, että teitä täällä käy, mutta miksi ja mitä haette? Kommentoikaa rohkeasti, anonyymitkin voivat täällä kommentoida. Kommentteja en ole tainnut jättää koskaan julkaisematta roskapostikommentteja lukuun ottamatta. Nopeampi tapa antaa minulle palautetta blogini kehittämistä varten on vastata sivupalkin kyselyyn.

In English: I've been blogging for a long time, and I think it's time to ask you what you would like to read here. What kind of posts interest you? Which posts are not that interesting? Is there a subject you feel I haven't written about? How do you feel about the emphasis on my blog, as I'm plus size and large breasted? Would you like to see guest posts or other posts on bra fitting on smaller breasts or slimmer figures? I would be thrilled to read your comments as I have no idea why you read this blog.

16 comments:

 1. Arvostelut kiinnostaa eniten. Eri brändit, eri mitoitukset, eri ostopaikat ja niiden hinnat, miltä liivit näyttää "oikeasti" (=ei mallien päällä)... Tietenkään normibloggarilla ei ole varaa tai muitakaan resursseja kaikkea arvostella, mutta vinkitkin kelpaa jos ja kun skeneä kuitenkin seuraat. Ainakaan Ewa Michalakeista en ollut tainnut kuullakaan ennen tähän blogiin eksymistä. Jossain aikaisemmassa kommentissani kyselin myös olkaimettomien perään, joten jos sulla on niistä mitään kokemusta niin mielelläni lukisin aiheesta postauksen, ihan millaisen tahansa.

  (Mua henk. koht. kiinnostaa myös pluskoon vaatetusta koskevat jutut, mutta ymmärrän että kaikkia lukijoita välttämättä ei.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Mulla joskus menee kommentit sivu suun tässä bloggaushässäkässä... Mutta tuo olkaimeton liivi -asia vois olla ihan postauksen arvoinen! En ole koskaan kokeillut olkaimettomia oikeassa koossa, mutta mulla on muutama teoria minkä takia ne ei oikein voi toimia...

   Seuraathan Bra Nightmaresia myös FB:ssä? Nimittäin siellä julkaisen ja jaan usein just tollaisia skeneen liittyviä juttuja, joista ei kokonaista postausta tule kirjoitettua. :-)

   Vaatetusasioita olen pohtinut, että pitäisikö blogi laajentaa niihinkin...Saa nähdä. :-)

   Delete
 2. Netitse kun joudun minäkin liivini tilaamaan, ovat liiviarviot ja -vertailut kullan arvoisia. Auttaa tosi paljon, kun tietää jo vähän vierasta liiviä tilatessa, mitä liivimalli se noin suunnilleen saattaa vastata.
  Rintavien vaatetuskin kyllä kiinnostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! Itsekin seuraan blogeja monesti juuri sen takia, että saa vähän osviittaa rintsikkamallin istuvuudesta ja koosta ei-mallin päällä. :-)

   Delete
 3. Haluaisin juttua myös pienemmistä ko'oista, erityisesti ympäryksistä. Oma kokoni kun on 60D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen yrittänyt blogissani mahdollisuuksien mukaan nostaa esille myös pieniympäryksisten ja -rintaisten tarpeita, mutta tiedän että enemmänkin voisi panostaa. Jotain vieraspostauksia tms. olen kyllä pohtinut. :-)

   Delete
 4. Liiviarvostelut, oli koko mikä tahansa sen "normaalin" 75-85 B-D:n ulkopuolella, ovat aina tervetulleita. Rintavien vaatetuksesta voisi olla lisää juttua, mutta minusta on myös kiva lukea myös henkimaailman hommista, eli rintavien minäkuvasta, meihin liittyvistä ennakkokäsityksistä ja miksei myös ihan faktaa terveydestä yms.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista, se olikin inspiroiva! Jonkin verran olen kirjoittanut plussakokoisten kohtaamista ennakkoluuloista rintsikkabloggausmaailmassa, mutta voisin hyvin kirjoittaa vielä samantyylisiä postauksia lisää. :-)

   Delete
 5. Ois muuten myös hauskaa jos tekisit joskus semmoisen agenttifitting-postauksen Suomen mittakaavassa - siis menisit vaikka johonkin Stockalle tai Sokokselle tai Changeen ja pyytäisit myyjää avuksi oikean koon valinnassa. En oo itse koskaan sovitusapua pyytänyt, joten kiinnostais tietää mihin kokoon myyjä yrittäis sulloa. Vielä hauskempaa tietysti jos kyseessä on liike, joka ei myy lainkaan oikeaa kokoa (vilkaisin sun fb-linkistä sitä erään bloggarin asiointia Lontoon Victoria's Secretissä, karmivaa).

  Ja miksei sovituspostauksia muutenkin, liiveistä jotka päädyit lähettämään takaisin, tai yhteistyössä tyyliin Lumingerien kanssa. Huonoista esimerkeistä oppii todennäköisesti jopa enemmän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tällaiset postaukset ovat olleet jo pitkään suunnitelmissa! Veikkaanpa, että mua yritetään laittaa tyyliin kokoon 105F. Kunhan vaan joskus olisi aikaa... Mutta tällaiseen on tosiaan vakaa aikomus, se olisi huikean valaisevaa.

   Ja tosiaan olen yrittänyt postata myöskin niistä vääränkokoisista liiveistä (kuten nyt Tease me:sta ja Rheasta) mutta valitettavasti haksahdin itse kun Rhean päädyin pitämään itselläni... :D

   Kiitos confetti ihanista kommenteista ja ideoista!

   Delete
 6. Itse löysin blogin etsiessäni tietoa oikeankokoisten rintsikoiden istuvuudesta. Olen teini-ikäinen, joten blogi on mainiosti toiminut toisena äitinä isällään asuvan tytön rintsikkapulmissa :D Olisi kiva nähdä ja lukea eri liivimallien eroista ja istuvuudesta, kuten vaikka balconette ja t-paitaliivit samoilla rinnoilla että onko eroa. Myöskin rintojen muodosta ja niille sopivista liivimalleista olisi kiva lukea.
  Sekä tästä blogista on saanut kivasti tönäsyä itsetunnolle, parempaan päin. Rintani kasvoivat aikaisin ja nopeasti, joten ilman liivejä tuli pari vuotta kuljettua ja hävettyä. Vaikkakin ne ovat 'normikokoiset'(80C-75D mallista riippuen), eivätkä ole blogin valokeilassa olevissa isoissa rinnoissa, olen löytänyt täältä paljon apua ja lohtua että ne eivät olekkaan niin friikki ilmestys kuin 15-vuotiaasta tuntuu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, kiitos tästä kommentista! Melkein tuli tippa linssiin kun luin sitä. On ihan huikeaa, jos tästä blogista on ollut apua sulle!

   Noista eri rintsikkamalleista voisin tosiaan kirjoittaa... Ja ehkä siinä samalla noista rintojen muodoista myös. Ja vaikka itse nyt satunkin olemaan isorintainen, niin tän blogin on tarkoitus olla ihan kaikille ja tulossa on juttua myös pienemmistä rinnoista! :-)

   Delete
 7. Mahtavaa että joku on tarttunut rintaliivimarkkinoilla vallitseviin ongelmiin ja tuo esille varsinkin epätavallisten kokojen puutetta. Jos jotain pitäisi toivoa, voisi olla postauksia myös kapea ympärys + iso kuppikoko-ongelmasta, liivejä kokoa 65-70 DD-G tms. on lähes mahdotonta löytää varsinkaan "normikaupoista". Harmittaa kuulla että "se on niin epätavallinen koko, erityisliikkeistä varmaan vois löytyy".. Argh >:) En usko että ns. "epätavalliset" koot (eli kaikki muu kuin 75-85 B-D tms.) on oikeesti ollenkaan epätavallisia.. Kumpa vaan sais kaupat tajuumaan tämän. Pitäisköhän kerätä adressi laajemman kokovalikoiman puolesta ja lähettää kauppoihin :D ? Tosi hienoa että bloggaat näistä asioista! Ja täytyy vielä lisätä että olen ollut viime aikoina huomaavinani hidasta edistystä suhtautumisessa kokovalikoiman laajentamiseen, eli toivoa on :) Kannattaa siis aina esittää toivomuksia liikkeissä käydessä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista!

   Suosittelen noihin "epätavallinen koko"-kommentteihin vastaamaan vain, että mikäli naiset käyttäisivät oikean kokoisia liivejä, valtaosa nimenomaan käyttäisi 65-75 ympäryksiä ja kuppeja D-G... Huoh.

   Jaan murheesi, ehkäpä jotain muutosta saadaan vielä tänne takapajulaankin, jossa rintaliiviliikkeiden myyjätkin ovat ihan pihalla.

   Delete
 8. Kaikenlaiset itselle uusien merkkien ja mallien arvostelut kiinnostavat. Myös julkisuudessa esiintyvistä huonosti istuvista liiveistä on kiva lukea, asia johon harva ymmärtää kiinnittää huomiota.
  Runsaasta kuvamateriaalista suuri plussa! Hienoa, että "uskallat" laittaa kuvia itsestäsi. Lainausmerkeissä, koska tissithän ovat ihania ja täysin luonnollinen asia :) Löysin tänne ensimmäisellä kerralla yrittäessäni etsiä tietoa netistä tilattavista liiveistä pienellä ympärysmitalla. Nykyään ihan tuosta sivupalkin linkistä painamalla..

  Jokaiselle tai ainakin jokaiselle alottavalle liivimyyjälle tekisi hyvää lukea tätä blogia. Käytin vuoden pääasiallisesti pelkkiä urheilutoppeja, sillä osaan vaatia istuvia liivejä enkä niiden puutteessakaan taivu kokemattoman myyjän suostutteluun "upeasti korostavasta push up-efektistä" = liian pienestä kupista. Mielummin tylsä urheilullinen toppimalli kuin neljät tissit! Aivan kuten olet itsekin todennut, kun tarpeeksi moni meistä osaa vaatia laatua, niin ehkäpä Suomessakin nähdään pian parannusta siinä kokovalikoimassa. :)

  Lopuksi vielä aivan mieletön kiitos kaikista Ewa Michalakin liivien arvosteluista!!! Luin jokaisen tekstin ehkä sadasti ja rohkaistuin tilaamaan. Vuoden paras ja elämänlaatua suuresti korottanut päätös :)

  Hyvää joulunodotusta!

  Terv. Nainen 65FF/G postista kuudensia Ewa Michalakejaan odotellessa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Olen NIIN iloinen, että innostuit tilaamaan EM:n liivit ja että ne vieläpä olivat hyvät! Tuntuu siltä, että tällä bloggaamisella on oikeasti merkitystä.

   Arvostan myös muuta kannustustasi ja allekirjoitan sanasi täysin. Kiitos että luet blogiani. :-)

   Delete