Sunday, August 5, 2012

Curvy Kate: Tease me

Ostin Curvy Katen Tease me -rintaliivit ihan vaan siksi, kun halusin niin kovasti. Tiesin, että kuppikoko on liian pieni mutta halusin vain niin kovasti, että nämä rintsikat toimisivat minulla... Kuten kuvista näkyy, ulkonäössä ei ole mitään vikaa ja rintsikat muotoilevat aivan mielettömän ihanan rintavaon.


Valitettavasti kuppikoko tosiaan on liian pieni. Niin pieni, että tunnen rintsikoissa oloni tosi paljastetuksi ja epätuetuksi. Yksikin kuppikoko lisää olisi tuonut tosi paljon paremman tuen: nyt vain pelkään rintojeni pullahtavan ulos liiveistä. Sen takia yritänkin nyt myydä liivejä, sillä laput ovat vielä kiinni. Jos ne eivät mene kaupaksi, ne jäävät ns. sexytime-rintsikoiksi. :-)



Ajattelen, että nämä liivit sopisivat hyvin jollekulle, joka käyttää yleensä Curvy Kateissa GG-H-kuppia ja Panachessa G-GG-kuppia. Minulle ne vain ovat kupista liian pienet. :-( Rintaliivit ovat mielestäni tosi kauniit ja mukavan tuntuiset, mutta olkaimet saisivat olla vähän jämäkämmät. Nyt ne tuntuvat venyvän turhan paljon, mutta se voi johtua myös siitä että olkaimille tulee painoa liikaa kun kuppi ei tue tarpeeksi. Toivon vain kovasti, että Curvy Kate ottaisi tähän malliin isompiakin kuppeja.

 In English: I bought this bra in the biggest cup they make, 38G. I didn't even get it very cheap, as the big cups seem to sell the fastest in this style. I just so desperately wanted to squish my boobs into this lovely thing and for it to work. As you can see it pushes my breasts up and molds them into perfect round boobs! The bra cups are pretty shallow but I guess that's what makes the bra push the breasts so up: there's not much projection and as the cup is very open on top the excess breast tissue forms a beautiful round shape without ugly bulging (at least in the right size...).





Even though the bra is at least 2 cup sizes too small, it's a beautiful piece of work. I love the lace overlay and the colours are absolutely beautiful and vibrant. The bra itself felt very sturdy but unfortunately the straps were pretty stretchy, thin and felt unsupportive. I would've preferred Curvy Kate used the same strap material they use in their unpadded bras.

Unfortunately I got too much quadraboob in this bra for it to work. :-( I would've been tucking myself into the bra all the time and felt very unsupported in this bra, which is why I'm now trying to sell it forward and just PRAYING for Curvy Kate to make this bra in the bigger cups as well. I know my pictures prove that this is a bra that could work up to a K cup, for sure!

17 comments:

  1. Mikä ympärys näissä on? :) ja millaseen hintaan oisit myymässä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovat kokoa 85G. 30 euroa pyydän, kun laput ovat vielä kiinnikin. Mutta siihen sisältyy sitten postikulutkin. :-)

      Delete
  2. We need to start a campaign for them to carry these in the FULL range! I just love my Thrill me so much but I'd love to be able to get it in 28K instead. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I agree! Maybe we should gather pictures ow women wearing the bra in too small size / big end of the size range, just to prove our point?

      Delete
    2. Hey June, is yor review of the Thrill me coming soon to your blog?

      Delete
  3. ihana pömppis <3

    ReplyDelete
  4. Löysin ihanan blogisi ja luin sen melkein heti läpi. Kipaisin tänään Stockalle ja Sokokselle (Hki) mutta en löytänyt Curvy Katea ja syväksi pettymykseksi Elle McPhersonin liiveistä ei ollut sopivan suurta kirjainta Stockalla tietystä mallista. Blogin lukemisen jälkeen alkoin selata rekkejä kriittisesti ja KAIKKI ovat ympäryksiltään 70-75-80, B ja C löytyi eniten muttei sitten isompia. Itsellä ei ole mitenkään todella iso, mutta menee silti juuri siinä ettei jaksaisi juosta kauppoja ja koluta hyllyjä joissa aina tuhat kappaletta samaa kokoa.

    Oletko muuten kokojen puutteen lisäksi törmännyt malli-ilmiöön? Kaikista merkeistä löytyy kyllä t-shirt brata vaikka kuinka, mutta muuta saakin sitten metsästää. Joskus vain luulin että rintsikoiden kuuluu olla epämukavat ja -istuvat kunnes Lontoossa törmäsin balcony bra liiveihin, ero on valtava! Istuvat ja tuntuvat (siis eivät ollenkaan :D) täydellisesti. Nykyään en muuta omistakaan (ne >10 mitä on), mutta tänäänkin Sokosta kiertäessä en bongannut kuin parit tätä mallia eivätkä ne mitään kovin nättejä olleet. Harkitsen tosiaan netistä tilaamista kun saa kohtuuhinnalla niitä nätimpiäkin sitten :)

    Nyt tuli pitkä vuodatus, mutta tuntuu että kerrankin löytyi paikka jossa ymmärretään, kun puolet kavereista on näitä jotka pukeutuvat kahta kokoa liian pieniin :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi, piristi sateista sunnuntaita. :-)

      Kyllä siellä Stockalla pitäisi olla Curvy Katea, ainakin muutama viikko sitten oli kun kävin? Oli siinä Freyan lähellä yksi hyllyllinen niitä. Mutta kokovalikoima ei kyllä päätä huimaa niissäkään Stockalla. :-(

      Mitä kokoa kaipailisit? Sinulla voi olla onnea myös rintaliiviliikkeissä riippuen koostasi. Suomessa suurin osa liikkeistä sovittaa liivit päin prinkkalaa, mutta jos tiedät oman kokosi niin et onneksi tarvitse myyjän apua. :-)

      Ja joo, tuo malliasia on myös tuttu. Niin surkeasti täällä nuo liivivalikoimat... Mulla käy oikeastaan vain plunge-mallit ja tosi matalat balconnetet, kun rinnat on niin lähellä toisiaan ettei keskiosa saa olla kovin korkea.Joten vaikea on löytää liivejä, ja Suomesta löytämisen suhteen olen jo menettänyt toivoni.

      Delete
  5. Hei,
    ihana blogi! Linkitin heti useammalle kaverille, jonka tiedän tuskailevan samojen kysymysten parissa.

    Osaatko yhtään sanoa miten Curvy Katen liivien koot vertautuvat muihin kokoihin? Ainoa niitä kokeillut kaveri haukkui ne todella pienikokoisiksi. Itse olen käyttänyt vain Changen liivejä viimeiset vuodet, ja olen kyllä tykännyt, mutta oma lempimallini on koossani ollut lopussa jo monta kuukautta, ja nyt pitäisi saada uusia liivejä, kun nuo vanhat alkavat vedellä viimeisiään... Mittaillut olen, mutta epävarmuus vaivaa. Kun kokoni Changen liiveissä on 100F/G, niin mistäköhän koosta kannattaisi alkaa haarukoida Curvy Katen kokoja? Vai loppuukohan koot kesken...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Curvy Katen koot vaihtelevat vähän. Ei-topatut mallit vertautuvat mielestäni suht hyvin Changeen, mutta liian pienen kupin huomaa helpommin kun kupeissa ei ole joustoa.

      Jos olet 100F/G, niin suosittelen kokeilemaan Princessiä (joka muistaakseni on siis myös ainoa, jota tehdään 100-mittaan asti). Siinä 44G voisi olla sopiva.

      Kuinka paljon mittasi rinnan alta on? Se helpottaisi huomattavasti oikean koon ehdottamista. :-)

      Delete
    2. Kiitos vinkeistä. Katselin että BraStopilla näytti olevan Curvy Katesta 44-ympäryksellä ainakin sellaisia malleja kuin Princess, Gia ja Emily, mutta kuppikokoja en tosiaan osannut vielä tiirailla. Toivottavasti eivät kaikki ole lopetettuja malleja?

      Minun rinnanalusympärykseni on tällä hetkellä 117 cm, mikä on ongelma kaikkien laskureiden kanssa, ne kun välttämättä haluavat minut 110-ympärykseen... Mikä ei ole hyvä idea, kun jo 105 nousee minulla selästä ylöspäin ikävästi.

      Delete
    3. Joo, kuulostaa sopivalta tuo 100/44 sitten sulle! Kaikkia noita malleja valmistetaan vielä. :-)

      Noista Princess on tosi pieni kupistaan ja Emily sen sijaan jää ainakin mulla lörpöttämään siitä kupin yläosalta vaikka oliskin ollut oikea tai yhen koon liian pieni kuppi. Se ei tosin haittaa mitään, mieluummin liian löysä kuppi kuin liian tiukka...

      Monille joilla on ns. full on top -rinnat, tuo Emily sopii parhaiten. Siitä on ehkä helpoin aloittaa.

      Gia on ihan uusi malliltaan, joten siitä en osaa sanoa.

      Ehkä se Emilykin kannattais ottaa aluks koossa 44G? Musta noi CK:t on yleisesti aika pieniä kupiltaan ja ne on tosi epämukavia ainakin mulla, jos koko on liian pieni.

      Delete
  6. Hei vaan hei. Tuntuu vähän hassulta postaukselta kommentoida, mutta kun sattui olemaan uusin... :) Löysin blogisi taannoin ja lueskelin läpi vanhatkin postaukset. Kaipailit suomalaisia kohtalotovereita - no tässä niitä nyt olisi. Kuppikokoni on melko tarkkaan 85G, tosin harvemmin tulee eurokokoa edes mietittyä kun kaikki rintsikkani tilaan Briteistä. 38F siis. Ei maailman hankalin koko - etenkin ympäryksen tippuminen 40:stä 38:aan muutama vuosi sitten avasi kokonaan uuden rintsikkatarjontamaailman (buu vaan kaikki Freyat ja Panachet jotka ei tuota isompaa ympärystä suostu tekemään, SAATI mätsääviä alushousuja isommissa koissa), mutta sen verran hankala kuitenkin ettei mistään marketista löydy, tai edes ketjuliikkeiden plus-osastoilta. Hätätilassa voi käyttää jotain Seppälän balconette-mallin 95E:tä, joka on ennen elastaanin löystymistä yllättävän nafti. Hmph; kelpais mullekin 9,95e tarjousrintsikat suoraan kaupasta haettuna. Noiden Lindex/KappAhl/Seppälä-ketjujen kokovalikoimat ja -periaatteet on muuten tosi pöljiä. Nyt on pikkuhiljaa herätty siihen, että isommillekin ympäryksille tarttis olla liivejä, vaan isompia kuppeja ei sitten kuitenkaan tehdä, ei isommilla eikä pienemmillä ympäryksillä. Voi siis löytyä liivit kokoa 105D vaan ei missään tapauksessa sitä 85G:tä. Turhauma.

    Oma lempparimerkkini tällä hetkellä on Cleo by Panache. Freyat, varsinkaan plunget ei jostain syystä useinkaan istu mulle, joskin on mulla yhdet Crystalit jotka on muuten kivat mutta niistä tuli toinen kaarituki ulos puolen vuoden käytön jälkeen. Curvy Katet on söpöjä, mut suurimmaks osaks liian röyhelöisiä arkikäyttöön ainakin mun vaatteiden alle. Revin jo omista Thrill Me:istäni pitsit v*ttuun kun alkoi tympiä :P Toki bonusta että jotain malleja saattaa päästä jopa Stockalla sovittamaan.

    Tämä on muuten myös ensimmäinen suomalaisblogi josta olen bongannut maagiset sanat "body acceptance". Plussaa siitä, tätä on odotettu. :) En jaksa yleensä lukea suomalaisia XL-blogeja koska asenne vartaloon on niissä yleensä kaikkea muuta, ja kommenttiboksin puolella se trollerfest vasta alkaakin. (Jep, olen myös lihava enkä lainkaan pahoillani siitä.)

    ReplyDelete
  7. Kiitos ihanasta kommentista! Varsinkin tuo vika kappale sai hymyn huulilleni. :-)

    Olen myös ihmetellyt paljon tuota xl-mallistojen rintsikkajuttua. Käytän esim. alaosissa kokoa 52, joten olen siellä kokojen yläpäässä muissa vaatteissa. Sen sijaan tarvitsen ympärysmittaa 90. Eli siis vaatekoot on suunnattu huomattavasti pienemmille kuin rintsikat! Joku 105-ympärys riittää yleensä jotain 60-tai ylikin kokoa käyttävälle...

    Mun mielestä tossa Tease me:ssa ei kauheasti näy vaatteiden alta, vaikka koristuksia onkin. Joten voisivat sopia sulle paremmin kuin Thrill me:t. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ihan totta tuokin mitoitusoutous suhteessa tarjottaviin vaatekokoihin. Mun yläosat on pääsääntöisesti kokoa 48, ja siihen sopiva ympärysmitta (mulla) on 85. Tosin oon käsittäny että oikeaan ympärysmittaan voi jonkin verran koon lisäksi vaikuttaa myös keuhkotilavuus. Joka tapauksessa tää tarjonta on ihan taatusti yks niitä seikkoja jotka vaikuttaa tähän parjattuun vääränkokoisten rintsikoiden käyttämiseen - ihan taatusti on houkuttelevampaa hakea Seppälän 9,95e-tarjouksesta pari joiden koko on "edes sinnepäin" kuin käyttää 30 puntaa plus postikulut (tai lähemmäs 60e jos haluaa Suomesta ostaa!) oikeasti istuviin rintsikoihin. Kaipa tätä asiaa pitäis alkaa lobata.

      Veikkaan kyl et noi Tease me:tkin näkyis mun vaatteiden alta, ehkä koska käytän aika paljon joustavaa trikoota yläosissa. Eikä se mallina viehätä mua niin paljon. Mut eipä se mitään, on niitä muitakin rintsikoita onneksi. :) Curvy Katelta mua kiinnostais eniten oikeestaan noi Daily Boostit, onks sulla mitään kokemusta niistä?

      Delete
    2. Daily Boosteista mulla ei ole kokemusta, mutta oon lukenut että ne on tosi pientä kokoa ja muoto ei ole maailman paras. :-( Sen sijaan uutta Smoothieta olen kuullut kehuttavan esim. Broods big bras -blogissa. :-)

      Delete