Wednesday, March 14, 2012

Kysymys arvonnasta lukijoilleni / A question for my Finnish readers

5000 kävijän raja kolkuttelee jo ovella. Se on aivan mieletöntä, kiitos kaikille kommentoijille ja vierailijoille! Päivittäinen kävijämäärä näyttää olevan tällä hetkellä 200-300 kävijän tienoilla, mikä mykistää minut. En olisi ikinä uskonut, että tämä aihe kiinnostaa näin monia ja että blogini saavuttaa tällaisia lukuja kuukausi perustamisen jälkeen. Suuri kiitos kuuluu kaikille teille ihanille lukijoille.

Tahtoisin haastaa teidät hiljaisetkin lukijat kommentoimaan ahkerammin blogissa (tiesithän, että myös ilman rekisteröintiä voi kommentoida?) Haavenani olisi, että täällä olisi mahdollisimman paljon keskustelua ja voisimme auttaa toisiamme rintaliivipulmissa. :-)

No, sitten asiaan. Tahtoisin 5000 kävijän kunniaksi pitää jonkinlaisen arvonnan, mutta olen miettinyt pääni puhki, mitä arpoa. Haluaisin että se olisi kuitenkin jotain blogin aiheeseen liittyvää, mutta en ole vielä keksinyt muuta järkevää kuin rintaliivien oheistarvikkeita, kuten klipsejä joilla rintsikat saadaan painijanselkämallisiin toppeihin sopivaksi. Olisiko muita ideoita? :-)

Olen myös pohdiskellut mittavaa väärien kokoisten rintaliivien varastoani. Suurin osa liiveistä on täysin käyttämättömiä, jotkin muutamaan kertaan käytettyjä. Koot vaihtelevat välillä 95D-95H (suurin osa EU-kokoa). Olisiko teissä lukijoissa kiinnostuneita näiden liivien ostamiseen (pikkurahalla tietty) tai arvontaan, mikäli halukkaita on useampia? Haluaisin antaa liiveille uuden elämän, mikäli ne pääsisivät kotiin jossa olisi oikeankokoiset rinnat... Vai onko koko ajatus ällöyäkhyi? Vastatkaa sivupalkissa ylhäällä olevaan kyselyyni aiheesta, niin saan selville mielipiteenne!

In English: I won't translate this whole post as it's aimed for my Finnish audience. I'm reaching a 5000 views limit and I'd like to thank my Finnish visitors by having a lottery here at my blog. Just Finnish viewers because of the postage fees, I'm sorry! 

I've been also playing with the idea of giving or selling my wrong size (unused or a couple of times used) bras and wondering if my readers think the whole idea is just grose. ;-)

9 comments:

 1. Käskystä kommenttia ;) Tätä kautta rohkaistuin tilaamaan netistä rintsikat ja mittaamaan huolellisesti kokoni, joka yllättäen (varmaan myös suht nopean painonnousun myötä) oli 5 kokoa isompi kuin nykyiset liivini :P Ei ihmekään, ettei normikaupoista tunnu sopivia löytyvän.

  Tänään haen uudet ihanuudet postista, toivottavasti osuisi kerralla oikeaan kokoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kuinka ihana kuulla. Saanko udella, mitä kokoa aiemmin käytit ja minkä koon mittaustilaukset antoivat? Entä mistä tilasit rintsikat? Voi kuinka iloinen olen sun puolesta, jos ne ovat sopivat ja mukavat. :-)

   Delete
 2. No eihän ne ollut sinne päinkään sopivat, ympärys kyllä juuri passeli, mutta kuppeihin ois menny vielä appelsiinit mukaan :D Olen käyttänyt kokoa 90E ja mittaukset antoi 85J. Tilasin Lumingerielta ja mittailin ohjeiden mukaan tuon rinnanympäryksen suht löyhästi, mutta ilmeisesti sitten liian löysästi kun noin päin mäntyä meni. Vähän vaikea ehkä arvioida mikä on tarpeeksi löyhästi/tiukasti mitattu :/

  Eiköhän se tästä parin yrityksen ja erehdyksen kautta selviä se oma koko :) Täytyy vielä mittailla muutama (kymmenen) kertaa ja miettiä mihinkä kokoon vaihtaa.. Nykyiset kuitenkin on auttamattomasti liian pienet (ja isot samaan aikaan).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä masennu! Mittaustulos on vaan suuntaa-antava, siihen vaikuttaa myös muun muassa rintojen muoto.

   Voisit varmaan kysyä Lumingeriesta apua? Minä ainakin sain sieltä mainiota asiakaspalvelua. Luulisin että seuraava kokeiltava koko voisi olla vaikkapa 85H, mutta en kyllä ole asiantuntija. :)

   Mitkä liivit muuten tilasit? :-) Lumingerien laskuri on muuten antanut monille liian löysän ympäryksen, olethan kokeillut tätä toista, paremman ympärysmitan antavaa laskuria?
   http://www.atlastravel.nazwa.pl/mini/

   Delete
 3. Jep, kokeilin tuota toista laskuria ja sillä tuli sama tulos ympäryksestä. 85G ja H on mietinnässä, täytyykin pohtia itse ja as.palvelun avulla kumpi olisi oikeampi. Väärät liivit oli Cameo, täytyy katsoa mihin vaihtaa sitten.

  Edistystähän tässä on, että ylipäätään viitsin etsiä oikeaa kokoa enkä enää tuudittaudu siihen, ettei sopivan kokoisia ole olemassakaan :) Kynnys mennä ammattilaiselle mitattavaksi on vielä korkea, joten kokeillaan ensin näin netin välityksellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, uskon että pärjäät itse ja asiantuntevan verkkokaupan avulla vähintään yhtä hyvin kuin ammattilaiset, jotka ovat oman kokemukseni mukaan aika surkeita täällä Suomessa. ;-)

   Delete
 4. I don't think that giving otherwise unused bras to people who would use them is a gross idea at all. Rather, it's quite pragmatic. Then again, as founder of the Clothing Library, I could be biased...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for your comment! I agree. Yep, but it seems that many of my readers think that only unused (only tried on) bras would be ok to sell.

   I just feel bad for my many quality bras that I've used only a couple of times. I think they deserve a home and right size breasts. :D I'll just give them to charity and give my readers the unused bras.

   This might seem a bit weird, but I personally find the unused bras a bit more grose. :D They're naturally never washed and we never know how many sweaty women have tried them on in the shops. The bras I've used and was thinking about giving to readers are naturally washed and squeaky clean. :-)

   Delete
 5. Hei! Tuli vaan mieleen, että oletko huomannut sivustoa Bratabase? Siellä Listings-osiossa voi myydä käyttämättömiä/vähänkäytettyjä rintsikoita.

  ReplyDelete